Caracteristicile materialelor și construcției marchizelor

Data:
Caracteristicile materialelor și construcției marchizelor

Marchizele reprezintă cea mai bună opțiune pentru protejarea dvs. și a proprietății dvs. de la soare, ploaie și a altor condiții meteorologice nefavorabile. La fel, ele sunt o decizie excelentă de proiectare, întrucât uitanduvă la ele, veți fi transferați imediat în secolul al XV-lea. Dacă doriți să creați pe teritoriul dvs. un loc unde vă puteți ascunde de ploaie sau soare, precum și a vă proteja de mașină sau alte obiecte de valoare, marchizele vor servi în acest scop o opțiune ideală. Cum să alegeți marchizele, din ce material și cu ce construcție? Special pentru dvs. în acest articol vom răspunde la aceste întrebări.

 

MATERIAL

 

Mai bine să începem cu o clarificare, că dvs. nu trebuie să alegeți materialul, deoarece la fabricarea marchizelor adesea este folosit doar textilul. Varietatea de materiale poate fi nelimitată. Alegeți-o în mod individual, pe baza preferințelor proprii și a designului general al locului unde vor fi instalate marchizele. Dar, totuși merită să ne gândim că există proprietăți diferite ale materialelor și straturilor de acoperire pentru ele. Cel mai popular este textilul cu acoperire specială care împiedică umezeala. Acest lucru vă va oferi o protecție maximă împotriva ploii și umidității. Textilul poate avea densitate diferită. Textilul mai dens creează o umbră bună dedesubt. Dacă nu doriți ca umbra să fie creată la 100%, atunci merită să vă uitați la materiale mai subțire. Culoarea și relieful trebuie alese la discreția dvs. Puteți chiar să vă creați propriu design, realizând o comandă individuală!

 

CONSTRUCȚIA

 

Construcția este necesar, de asemenea, să o alegeți individual. Puteți alege între două tipuri: pliară și statică. Principiul de lucru al construcției pliabile este ascuns în numele său. În acest caz, puteți dezasambla independent structura și apoi să o instalați într-un alt loc. A doua opțiune presupune o construcție mai durabilă, care va fi dificil de dezasamblat. Dar, în acest caz, veți fi siguri că nici un străin nu o va scoate, și  că ea nu se teme de vânturi puternice. Acest lucru vă va oferi un nivel maxim de protecție, deoarece este construcția este strâns atașată de perete.

 

MODALITĂȚI DE DESCHIDERE

 

S-ar putea să vă pară acest lucru ciudat, dar la vânzare, inclusiv la noi, există și marchize automate. Probabil vă întrebați ce reprezintă ele? Marchizele automate - sunt marchize care pot fi eliminate, dar nu pentru întotdeauna, ci doar atunci cand doriți dvs, ele se vor strange într-o poziție compactă. Aceasta este o soluție excelentă pentru magazine sau alte locuri unde, în timpul nopții, marchizele rămân fără supraveghere. Astfel, veți putea să le mențineți aspectul și să le prelungiți durata de viață.

Știind toate caracteristicile, cărora trebuie să le acordați atenție atunci când alegeți o  marchiză, puteți găsi cu ușurință cea mai bună opțiune pentru dvs. Nu uitați că, dacă doriți, puteți contacta vânzătorul cu o cerere de a înlocui numai materialul, păstrând în același timp construcția. În cazul în care vânzătorul este în măsură să facă acest lucru, pentru o taxă anumită, puteți, dacă doriți să schimbați materialul marchizei.

 

ALTE PRODUSE COMPLIMENTARE PENTRU FERESTRE

  Jaluzele

   Rolete

   Glafuri

   Plase insecte

   Scurgere

   Pervazuri

Picture
25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]