Marchizi- Modele in Moldova Chisinau

Data:
Marchizi- Modele in Moldova Chisinau

Marchizi- Modele in Moldova Chisinau

MARCHIZE DE PROTECTIE. TIPURI

Marchizele sunt un mijloc de umbrire larg utilizat la cafenele, zone comerciale, ferestre, servesc ca decor la fatadele cladirilor, servind si ca un mijloc de publicitate.
Treptat marchizele sau raspindit si la casele, apartamentele cu terase creind un loc placut racoros pentru odihna, protejind de soare sau ploaie.
Putem diferentia mai multe tipuri de marchize:
- Retractabile, folosite la umbrirea teraselor, zonelor comerciale, ca decor a fatadelor. Avantajul lor consta in dimensiunile mari in reglarea lungimii de protectie. Cu ajutorul mecanizmului manual sau automat usor se extinde si se retrage. In stare pliata sunt practic imperceptibile.
- Fixe, copertina se monteaza intre doua bare, ridicat pe patru picioare fixe, instalate la locul potrivit pentru protectie.
De tip cupola - spectaculos dau viata fatadei. Marchize tip cupola protejeaza ferestrele, vitrinile, intrarile in hotel, centre comerciale de lumina soarelui si ploi.
Pentru balcoane se pot monta la orice tip de balcon sau fereastra, controlind ușor cantitatea de lumina ce patrunde in incapere.
Verticale marchiza e plasata de sus in jos, in inaltimea geamului sau vitrinei si permite sa se regleze inaltimea deschiderii, miscata pe ghidare.
E de mentionat faptul ca bratele marchizelor sunt fabricate din aluminiu eloxat, iar pinza dintr-um material texil de inalta tehnologie ce protejează la 90% contra radiatiei ultraviolete.
Picture
25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]