Rolete Exterioare in Moldova Chisinau

Data:
Rolete Exterioare in Moldova Chisinau

Rolete Exterioare in Moldova Chisinau

SISTEM NATURAL DE AER CONDITIONAT SI ECONOMIE DE ENERGIE
Un sistem exterior de penumbra REFLEKSOL ajuta la pastrarea temperaturii constante acceptabile in incaperile expuse la radiatiile solare. In acelasi timp, aplicarea rulourilor de tipul Refleksol permite reducerea consumului de aer conditionat si, drept consecinta, a costurilor de functionare a cladirilor.

CONFORT OPTIM
Datorita proprietatilor sale, materialele HIGH-T-TEX si Polyscreen folosite in cazul rulourilor noastre garanteaza o bariera optica eficienta fata de lumina care intra in incapere si elimina contrastele, mentinind in continuare o vedere optima catre exterior.

ESTETICA SI FUNCTIONALITATE
Aplicarea sistemului de umbrire adecvat permite sporirea calitatii arhitecturii individuale a cladirii. Mai mult, o oferta bogata de materiale cu o structura si culori bogate cit si posibilitatea lacuirii constructiei, da posibilitatea potrivirii rulourilor de jur imprejur. Montarea Refleksol in interiorul cladirii poate crea chiar si un efect complet de camuflare, spre exemplu in cinematografe sau salile de lectura. O folosire optima a controlului rezistentei la conditiile atmosferice protejeaza rulourile de conditiile meteo diferite.

DURABILITATE
O constructie solida din aluminiu si materiale de calitate superioara fabricate din fibre rezistente din poliester acoperite cu PVC, asigura o folosire indelungata a ruloului.

Picture
25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]