Marchize automate pentru terase

Marchize automate pentru terase

Marchize automate pentru terase

Marchize automate pentru terase au un aspect plăcut, însă totodată sunt funcționale, ușor de utilizat: o soluție ideală pentru cafenele, restaurante și case particulare pentru a vă proteja de soarele arzător și ploaie. Marchize automate pentru terase crează toate condițiile pentru a petrece timpul confortabil afară.

Tipuri de marchize automate pentru terase

Marchize automate pentru terase sunt construite în așa fel încât să potă fi deschise și închise în mod automat. Pentru și mai mult confort, acestea pot fi echipate cu:

• Senzor de vânt care măsoară în mod continuu viteza vântului și în cazul vântului puternic strânge imediat marhizele, prevenind deteriorarea lor și astfel mărindu-le durata de viață

• Senzor de soare care funcționează în regim autonom. Marchizele se deschid și se închid atunci în dependență de faptul dacă e soare sau posomorât. Toate acestea se întâmplă în mod automat, fără intervenția Dvs.

• Radiator care permite petrecerea timpului chiar și în vremea mai rece. Se controlează fie prin intermediul telecomenzii sau poate fi activat automat pe vreme rece. Datorită radiației infraroșii radiatorul încălzește persoana, nu aerul de afară.

Marchize automate pentru terase Moldova

Compania noastră se ocupă de producția și instalarea de marchize pentru terase in Moldova cu livrare pe teritoriul ei. Aveți la dispoziție produse calitative la cele mai avantajoase preturi marchize.

25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]