Marchize mecanice pentru casa

Marchize mecanice pentru casa

Marchize pentru casa

Marchize pentru casa sunt destinate protejarea teraselor, balcoanelor sau ferestrelor de la soare, vânt, ploaie și alte influențe de mediu. Iar datorită aspectului elegant, acestea conferă un stil desăvârșit fațadei casei și accentuează designul arhitectural.

Marchize pentru casa crează o atmosferă confortabilă în zilele calde de vară, protejează de ploaie în condiții meteorologice nefavorabile și pot fi echipate cu un radiator infrarosu special, care vă va permite să vă bucurați de aer curat, chiar și în sezonul rece. O gamă largă de modele și culori vă stau la dispoziție pentru a vă ajuta să faceți alegerea perfectă pentru casa Dvs.

Beneficii marchize pentru casa

Marchize pentru casa au o serie de avantaje evidente care le-au făcut atât de populare în Europa și încep să câștige teren și pe piața din Moldova.

• Protecție împotriva vântului, soarelui și prafului

• Rezistență la condițiile meteorologice datorită construcției din aluminiu robuste cu PVC, care le permite să servească o perioadă îndelungată și fără probleme

• Se pliază compact, fără a ocupa mult loc și oferind acces liber către acesta

• Aspect frumos, o gamă largă de modele cu un design unic vă permite să-l alegeți pe cel mai potrivit pentru Dvs, pentru a sublinia stilul arhitectural al casei

• Abilitatea de a automatiza controlul plierii și desfășurării marchize

• Instalarea e posibilă în orice zi care vă este convenabilă

Tipuri de marchize pentru casa

Marchize pentru casa variază după funcționalitate și metoda de deschidere. Sunt împărțite în trei tipuri: orizontale, verticale și înclinate. De exemplu, archize verticale pentru casa lucrează după metoda storurilor rulou, deschizându-se vertical, protejând împotriva pătrunderii vântului și luminei soarelui. Ideal pentru ferestre sau spații deschise în curte, cum ar fi terase sau verande. Astfel vă protejați de efectele meteo neplăcute și creați o atmosferă confortabilă în jurul.

Marchize orizontale și înclinate se deschid în formă de vizieră deasupra. Acest tip este ideal pentru protecție împotriva ploii și soarelui. Aceste tipuri sunt mai compacte și se desfășoară repede după necesitate.

Marchize pentru casa Moldova

Pentru a afla preturi și cumpăra marchize pentru casa in Moldova, apelați la numărul de telefon afișat pe site, iar experții noștri vă vor consulta cu privire la achiziționarea și instalarea de marchize.

25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]