Marchize mecanice pentru teras

Marchize mecanice pentru teras

Marchize pentru terase

Marchize pentru terase nu sunt numai functionale, dar, de asemenea, elegante, ele vor reprezenta un decor deosebit al clădirii. Marchize dăruiesc confort și siguranță, vă protejează de lumina puternică a soarelui pe o zi fierbinte de vară și precum și de ploaie și alte precipitații sau vreme rea. Marchize pentru terase se instalează la case, în cafenele și restaurante, hoteluri și vile. Datorită aspectului estetic și funcționalității, acestea au câștigat o popularitate imensă în Europa și au început să cucerească piața Moldovei.

Tipuri de marchize pentru terase

Marchize pentru terase se împart după felul în care amplasează și după funcționalitate. Trei tipuri principale de marchize:

• Marchize verticale după construcția lor amintesc de storuri rulou. Pe terasă acestea se desfășoară, creând un spațiu închis confortabil, protejat de vânt, praf și alți factori nefavorabili.

• Marchize orizontale se desfășoară ca un baldachin peste terasă sau verandă protejându-vă de soare și precipitații. Cea mai populară solutie pentru cafenele și restaurante. Acestea crează o atmosferă primitoare pentru vizitatori și asigură o umbră rece.

• Marchize înclinate se deosebesc de cele orizontale numai prin existența înclinării. Panta ajută la scurgerea apei în cazul precipitațiilor, astfel încât să nu se acumuleze pe vizor.

Marchize pentru terase sunt disponibile într-o varietate de culori, modele și materiale. Multitudinea de opțiuni de design vă va ajuta la crearea unei atmosfere unice și va sublinia stilul arhitectural al localului.

Marchize pentru terase Moldova

Noi fabricăm și instalăm cele mai calitative marchize pentru terase in Moldova cu livrare pe întreg teritoriul ei. Telefonați-ne sau completați aplicația de feedback, iar Experții noștri vă vor contacta pentru răspunde la toate întrebările Dvs!

25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]