Marchize mecanice pentru restaurante

Marchize mecanice pentru restaurante

Marchize pentru restaurante

Marchize sunt o soluție populară pentru restaurante, hoteluri și cafenele în aer liber. Ele contribuie la aranjarea locurilor în aer liber, pentru a crea o atmosferă confortabilă și plăcută pe terasă. Marchize pentru restaurante sunt bine protejate de soare, creând o umbră plăcută, apără ploaie și vânt. Și cel mai important, marchize pentru restaurante conferă un farmec aparte localului datorită aspectului elegant, ceva fiind de mult timp un semn distinctiv al multor orașe europene

Beneficii marchize pentru restaurante

• Aspect modern și atractiv pentru terasele de restaurante și cafenele în aer liber

• Oferă posibilitatea de a crea afară spațiu cu scaune și mese pentru baruri, restaurante și magazine

• Protecție de soare, ploaie și alte fenomene meteorologice

• La baza de marchize stă materialul plastic impermeabil și materiale textile cu un grad ridicat de protecție împotriva razelor UV. Carcasa este realizată din aluminiu durabil, care asigură durata de viață îndelungată.

• Dimensiunea maximă a cortului e de 4 metri în lungime și în lățime 1.5

• 5 ani garanție

Tipuri de marchize pentru restaurant

Marchize pentru restaurante sunt de trei tipuri: verticale, orizontale și înclinate. Cele verticale sunt ideale pentru a oferi protecție de vânt în spațiuri deschise, cum ar fi o terasă sau cafenea în aer liber. Ele lucrează după același principiu ca și jaluzelele - se desfășoară pe verticală, creând un scut protector.

Marchize orizontale și înclinate sunt acele viziere cunoscute care se deschid și închid după necesitate. Cele mai populare și cea mai bună opțiune pentru spațiu deschis.

Marchize pentru restaurante Moldova

Găsiți la nou cele mai convenabile preturi marchize pentru restaurante in Moldova. Apela la numărul de telefon afișat pe site, iar experții noștri vă vor consilia cu privire la achiziționarea și instalarea de marchize.

25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]