Marchize automate pentru restaurante

Marchize automate pentru restaurante

Marchize automate pentru restaurante

Marchize automate pentru restaurante - o adevărată descoperire pentru orice local. Nu doar că oferă un mediu confortabil pentru locuri în aer liber, dar, de asemenea, simplifica foarte mult exploatarea lor. Care sunt principalele lor caracteristici și avantaje în comparație cu analoagele mecanice?

Tipuri de marchize automate pentru restaurante

• Marchize cu control de la distanță. Această opțiune vă permite să deschideți și să închideți marchize, fără intervenția directă a omului, totul acționându-se de la telecomandă. Trebuie doar să faceți un clic pentru ca marchize să stea în poziția corectă

• Cu sensor de vânt. Aceasta este o opțiune foarte convenabilă care vă permite să mențineți integritatea marchizelor în orice condiții meteorologice. Sensorul monitorizează constant viteza vântului și în cazul intensificării lui, el strânge imediat marchizele, pentru a se evita deteriorarea acestora

• Cu sensor solar care monitorizează automat luminozitatea soarelui, dezvăluind marchizul automat în vreme însorită și executând plierea lui atunci când e înourat.

Marchize automate pentru restaurante Moldova

Pentru a afla preturi marchize automate pentru restaurante in Moldova, sunați la numărul de telefon de pe site, iar experții noștri vă vor ajuta cu privire la achiziționarea și instalarea produsului.

25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]