Marchize automate pentru casa

Marchize automate pentru casa

Marchize automate pentru casa

Marchize automate pentru casa este o soluție perfectă pentru cei care apreciază confortul și funcționalitatea. Nu e vorba doar de protecția perfectă de mediul înconjurător, dar, de asemenea, de comoditate și aspect elegant. Marchize automate pentru casa sunt echipate cu deschidere și închidere automată, care poate fi controlată de la distanță cu ajutorul unui panou de control special.

Pentru a face viața și mai confortabilă, vă puteți dota marchize automate cu senzori ce automatizează procesul de desfășurare de marchize.

Tipuri de marchize automate pentru casa

Marchize automate echipate cu senzor de vânt, vă pot ajuta să mențineți integritatea construcției Dvs. Senzorul monitorizează continuu puterea vântului și, în cazul creșterii vitezei lui, marchizele se pliază în mod automat, prin aceasta evitând daunele posibile

Senzorul de soare deschide marchize pe o zi însorită și le închide când este înnorat. O face desinestătător, fără intervenția dvs., simplificându-vă foarte mult viața.

Radiatorul infrarosu este perfect pentru terase și vă permite să vă bucurați de aer curat, chiar și în sezonul rece.

Avantajele marchize automate pentru casa

• Ușor de utilizat            

• Salvare de timp

• Confortul atins fără efort

• Protecție împotriva condițiilor meteorologice nefavorabile

• Fiabilitate și durabilitate

• Aspect plăcut

• Instalare rapidă în orice zi convenabilă

Marchize automate pentru casa Moldova

Compania noastră se ocupă de fabricarea și instalarea de marchize automate pentru casa in Moldova. Consultanții noștri vă vor oferi ajutor cu privire la achiziționarea și instalarea de marchize.

25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]