Caracteristicele marchizelor

Data:
Caracteristicele marchizelor

    Istoria marchizelor s-a început în secolul al XV-lea. Atunci prezentau un articol de lux, deoarece costul lor era foarte mare, iar durata de viata foarte mica, deoarece textilul se decolora intr-un singur sezon. Acum, costul marchizelor a devenit accesibil pentru toți, iar design-ul a devenit mai fiabil și, datorită noilor tehnologii, materialul a încetat să-și piardă aspectul atractiv atât de repede.

 

    Primul tip de marchize reprezintă modele orizontale care sunt folosite pe terase, cafenele sau case private. Panourile verticale sunt utilizate în prezența suprafețelor mari de sticlă. Cel mai adesea, acestea pot fi vitrine sau prezența dimensiunei ferestrei nestandarte. Marchizele din clasa "loggia" sunt folosite în prezența unei grădini de iarnă, deoarece unele plante nu suportă temperaturi scăzute sau lumină directă a soarelui.

 

    Varietatea marchizelor a crescut foarte mult, deoarece acum producătorii s-au ridicat la un nou nivel și au început producția de materiale speciale pentru ele, care nu se tem de razele soarelui și căderile de temperatură. Acest lucru se face într-un mod destul de simplu - textilul este impregnat cu teflon. Principala funcție a marchizei este de a proteja ferestrele de murdărie și razele solare. În plus, față de ferestre, ele vă pot proteja bunurile.Cred că, le-ați întâlnit adesea la pieți și chioșcuri, mai ales când vine vorba de producte alimentare.

 

    Instalarea lor este destul de simplă și ieftină. Oricine poate gestiona marchizele, pentru aceasta sarcină producătorii ne oferă funcția de deschidere sau închidere automată. În prezența telecomandei, trebuie doar să apăsați butoanele. Materialele utilizate pentru producerea lor pot fi diferite, dar cel mai adesea se produc marchize din textil, el se considera materialul original a marchizelor, deoarece de la el totul s-a început. Calitatea textilului determină costul marchizului, cu cât este mai dens, cu atât este mai scump. În plus, puteți alege textil hidrofug care vă protejează de ploaie, deoarece are mai bună adaptare la umiditate, ceea ce va spori perioada de funcționare.

 

    Îngrijirea marchizelor este foarte simplă. Uneori, trebuie să fie curățate cu o cârpă umedă, folosind un detergent. Să nu exagerați, astfel încât să ștergeți textilul sau acoperirea acesteia. De asemenea, puteți schimba în mod regulat materialul, păstrând în același timp construcția ei, deoarece textilul în sine nu este foarte costisitor. Pentru a face acest lucru, trebuie să contactați compania în care ați achiziționat materialul și să aflați dacă puteți înlocui textilul. Pentru un anumit cost vi se va solicita o alegere și vă vor ajuta cu înlocuirea, dar va costa mult mai puțin decât să cumpărați o construcție nouă.

 

    Detaliile construcției trebuie lubrifiate cu regularitate pentru a evita rugina în prezența elementelor metalice. Unii producători au avut grijă de clienții lor și au făcut piesele auto-lubrifiante. Profilul este de obicei acoperit cu lac, astfel încât să-i poată păstra aspectul cât mai mult posibil. Atunci când procurați marchizele, cel mai bine este să alegeți piese din oțel inoxidabil, deoarece este necesar să se ia în considerare faptul că marchizele se află în spațiul deschis.

 

 
Picture
25
Completeaza formularul pentru a beneficia de ofertele noastre

Va multumim pentru incredere

Marchize.md
or. Chisinau, sos. Muncesti 94
022-78-19-37 [email protected]